BROD ZLATNO SRCE

BROD ZLATNO SRCE

Brod 01Na nekoliko desetina metara od ušća Save u Dunav, na desnoj obali Save, neposredno ispod Kalemegdana, usidren je brod Zlatno srce. Ovaj prelepi katamaran, dugačak 24 i širok 8 metara, sagrađen je 2009. godine. Kapacitet broda je 150 putnika. Na prvom nivou je velika sala, koja može biti učionica ili mesto za prezentacije, ali i prijatan prostor za organizaciju svih vrsta proslava. Sala je zatvorena velikim staklenim površinama koje omogućavaju predivan panoramski pogled na reku i priobalje. Pored sale, na prvom nivou je i kuhinja i pet mokrih čvorova. Na drugom nivou je otvorena paluba koja pruža jedinstven ugođaj. Pored otvorene palube, tu je i VIP salon i kapetanova kormilarnica. Pogon se ostvaruje uz pomoć dva tiha savremena YANMAR motora snage 196 kW, koji ispunjavaju najstrožije ekološke standarde. Enterijer broda je veoma moderan. Njegov deo je savremena tehnička multimedijalna oprema (LED TV sa dijagonalom 72 inča, ozvučenje na obe palube, muzički uređaj i sl.) koja omogućava izvođenje prezentacija, nastavnih sadržaja, projekciju filmova.

Brod 05Brod poseduje svu zaštitnu opremu, najsavremenije navigacione i bezbednosne sisteme, i zadovoljava sve sigurnosne standarde po važećim pravilima Jugoregistra. Ima svu opremu za spasavanje propisanu međunarodnim standardima. Turističku agenciju „Nova škola plus“, koja realizuje aranžmane i stara se o udobnosti i bezbednosti putnika. Brod plovi svim plovnim putevima Republike Srbije, a ima dozvolu i za međunarodnu plovidbu. Kao najmoderniji u beogradskoj akvatoriji, brod je ugostio mnoge ličnosti javnog života Beograda i Srbije, ali i poznate goste iz celog sveta.

One comment for “BROD ZLATNO SRCE”

  1. Goran каже:

    Poštovani, bili smo na vašem brodu, i pored prelepih utisaka o samom plovilu, moram da vam kažem da otovrite filijalu ovde kod nas u Smederevu, kako bi bili prvi koji će voziti turiste i u ovom kraju. Hvala.

Ostavite komentar

KONTAKT

NOVA ŠKOLA PLUS
Licenca: OTP 13/2019

Adresa agencije:
Gospodar Jovanova 16, Beograd

Radnim danima: od 09:00 do 16:00
Tel/Fax: 011 26 23 428
Mob: + 381 69 8413 751
Mob: + 381 69 8413 781

KONTAKT FORMA

KOMENTARI

  • Goran on BROD ZLATNO SRCEPoštovani, bili smo na vašem brodu, i pored prelepih utisaka o samom plovilu, moram da
  • Snezana on Učionica na vodiPostovana uciteljice Natasa, Pre svega zelimo da Vam zahvalimo na interesovanju za nas program. Postoji
  • Nataša on Učionica na vodiMolila bih informaciju o ceni ove usluge"Učionica na vodi" po detetu. Doveli bi decu drugog

MAPA BRODA

Brod Zlatno srce Beograd
Adresa:
Savsko pristanište / Beton hala

Opšti uslovi putovanja »